Ennek a sütőnek csak egy gombja van

Mégis felismeri, hogy mit süt éppen és aszerint állítja be magát. 

A June sütő egy elég erős csapat gyermeke. San Franciscóban született, 22 fős mérnök csapat dolgozik rajta, aminek a fele az Apple-től igazolt át. Nem csoda, hogy a nyers specifikációja inkább hasonlít egy okos telefonéhoz, mint háztartási berendezéshez: négy magos Nvidia Tegra K1 processzor, 2 GB DDR3 memória, WiFi, 5 colos érintőképernyő, HD kamera, szénszálas fűtőszál, beépített mérleg, mag hőmérő.

 

Mi az eredmény? Egy olyan sütő, amely valóban felismeri, hogy mit tettél bele, és azt a lehető legprofibban süti meg. A June már nagyon profi marhában, csirkében, fehér halakban, lazacban, császárszalonnában, de sütikben és pékárúban is rábízhatod magad. Azért a szoftverét folyamatosan fejlesztik, ami még több étel tökéletes elkészítését eredményezi. 

Az étel felismerését egyébként a fejlett belső kamera rendszerével oldja meg, ugyanis ez képes megkülönböztetni két látszólag ugyanúgy kinéző húst az eltérő zsír mintázat alapján. A kamera azonban kényelmi és közösségi célokat is szolgál: okostelefonon vagy táblagépen belenézhetsz a sütő belsejébe, illetve látványos képeket is posztolhatsz arról, ahogy sülnek a reggeli zsömlék. 

Természetesen a szakácsnak teljes uralma van a sütés felett és egyedi módszereket is "kidolgozhat", amit megoszthat más June tulajokkal.

A készülék külseje le sem tagadhatná az Apple hatását, egyes elemek mintha egyenesen az okostelefonról jöttek volna át. Minden esetre az biztos, hogy bárhová teszed a konyhában, egyéniség lesz. Szerencsére a biztonságon sem spóroltak. A gondos tervezésnek köszönhetően a sütő külseje egyáltalán nem melegszik fel, még a három rétegű üvegajtaja sem. Jó ezt tudni, ha kisgyermekek is ólálkodnak körülötted. 

A sütőt megvásárolni még nem tudod, de előrendelni már igen.
Ára várhatóan 1495 USD.

Ha többet szeretnél tudni, lapozz át: Juneoven.com