Mi vagyunk a Unihome

Elhatároztuk, hogy még jobbá tesszük az okosotthon-tulajdonosok életét egy ügyes alkalmazással. 

Itt a reggel, a redőny felszalad, kinyílik az ablak, a hőmérséklet beáll a kívánt értékre, a megújuló energiának hála a meleg víz már a rendszerben van, és mire a család a konyhába ér, a kávé is lefőtt. A kerti locsoló öntözni kezd, miközben távol vagy, és a mobilodon keresztül csevegsz a futárral, aki a videó-kaputelefon előtt áll. Ehhez hasonló jövőkép él a fejünkben, ha az okosotthon kifejezést halljuk, azonban a jövő látomása mára a jelen valóságává vált.

Az épületautomatizálási ipar több mint egy évtizedes múltra tekint vissza, és az igazi bumm még előttünk áll. Csapatunk mérnök, szoftverfejlesztő és designer tagjai évtizedes tapasztalattal rendelkeznek szakterületükön, és közös célunk, hogy a felhasználók akár már ma kézhez kapjanak egy olyan technológiát és platformot, amivel a házvezérlés gyerekjáték lesz bármely családtag számára. 

A Unihome egy olyan alkalmazás, mely ötvözi a buszrendszerű épületautomatizálás előnyeit a vezeték nélküli eszközök rugalmasságával. 

Az applikáció első generációja a Domintell megoldását fogja támogatni, ám rövid időn belül további rendszereket is elérhetővé teszünk. Ezenkívül számos külső (okos)eszköz vezérlését is integráljuk, amivel minden támogatott eszköz – legyen az egy Sonos média lejátszó vagy egy Philips Hue izzó – egy helyről vezérelhető. Ezzel a megoldással nemcsak a használatot könnyítjük meg, de elejét vesszük a számos okostelefonra telepítendő alkalmazásnak is. 

Mi a Unihome-nál tudjuk, hogy egy intelligens otthont vezérlő alkalmazást konfigurálni és testre szabni nem leányálom. A Unihome Editor segítségével a ház Master szerveréből kinyert információk alapján szédítő gyorsasággal, és a meglévő megoldásoknál akár 90%-kal rövidebb idő alatt építheted fel távirányítódat akár Installer segítsége nélkül is. Az sem gond, ha idővel megváltoznak a szokásaid vagy bővíted az épület funkcióit, hiszen pár kattintással, néhány perc alatt frissítheted az alkalmazást.

Csapatunk az intelligens otthonok evangelistája, így azoknak is segítünk, akik még csak a tervezési fázisban tartanak. A Unihome ingyenes Installer keresője lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen megtaláld a Neked megfelelő szakembert – akár Európa-szerte –, akivel könnyedén felveheted a kapcsolatot.

Az otthonod biztonsága számunkra is fontos

Ahogy szaporodnak a technológiai megoldások egy otthonban, úgy kell egyre nagyobb figyelmet fordítani a rendszerek biztonságára is, hiszen az okosházak a hagyományostól eltérő módon válnak sebezhetővé. Ahogy a mondás tartja, a legbiztonságosabb rendszer is annyira biztonságos, amennyire a leggyengébb láncszeme. A Unihome-nál magától értetődő az adatbiztonság, ezért kiemelt figyelemmel tervezünk meg minden érzékeny folyamatot. Sőt, eltökélt szándékunk, hogy itt a blogon minél több tippet adjunk az érdeklődőknek az okosotthonok biztonsági kérdéseit illetően. 

Rengeteg még a dolgunk, és megígérjük, hogy amíg a Unihome első generációján dolgozunk, időről időre beszámolunk az eredményeinkről, és hogy gyorsabban teljen az idő, rendszeresen mutatunk új és izgalmas termékeket, ötleteket, melyek megérdemlik a figyelmedet.

Hamarosan Európa-szerte elérhető
Addig is kövess bennünket a Facebookon és írj lelkesítő Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hálásak leszünk érte!